Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (4.10 secunde)
The Grand Magazine permite publicului sa aiba contact cu cele mai interesante subiecte din moda, cu informatii despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum si cu sedinte foto spectaculoase, cu cele mai cunoscute branduri la nivel international precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino", a declarat Oana Mocanu - Sales & Marketing Manager The Grand.
colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual) - 100 euro, brosa cu diamante (model art nouveau) - 350 euro, icoana catolica (cea mai veche piesa de la standul ei) - 1.300 euro, ceas Cartier model vechi - 320 euro, ceas Dolce Gabbana - 100 euro, cutiuta de bambus sculptata manual - 250 RON, cutiuta din metal, pentru bijuterii - 150 RON, rama din argint ruseasca, veche - 150 euro, tava din portelan si argint - 250 euro (ce dateaza din decembrie 1787), tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual:
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
Kenya, Turkish, Colombia, Costa Rica - Tarrazu, Idnia - Cherry Taj Mahal, Cardamom, Indonesia - Sumatra, Vietnam, Turkish with Honey, Caramel, Grapefruit, Mint & Chocolate, Indonezia - Bali, Madagascar, Brazil - Dolce.
Permite-ti o seara Dolce far niente, la magazinul The Retro Shop, din B-dul Ion Mihalache nr 128, joi, 18 mai, de la ora 19:00.
O saptamana de dolce far niente. Vor primi un cadou, o surpriza, o suma importanta de bani. Fecioara: O saptamana cu certitudini ca persoana care a contactat-o ii va trimite un cadou minunat.
Singurii care au avut ceva de comentat nu au fost doar functionarii care isi vedeau pana acum linistiti de "dolce far niente"-le lor, pe banii publici.
M-am jeluit ca multi altii si am stat deoparte, ascuns de italienescul "dolce far niente". Si am ruginit, ca si frunzele nucului.
ING precizeaza ca nu a modificat dobânzile la creditele pentru clienti, ca urmare a volatilitatii crescute de pe piata interbancara, si nu a deviat de la dobânda pietei publicata de Banca Nationala a României (BNR)."ING Bank România respecta legislatia în vigoare, respecta principiile concurentei loiale si, mai ales, îsi respecta clientii.
"Anul trecut am reactionat la efectele crizei intr-un mod pozitiv si nu in defensiva, cautand metode de a atrage un numar mai mare de clienti.
Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului 2007, dintre care 18% sunt abonati, ajungand la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Practic Internetul a oferit acces la o piata globala multor intreprinderi mici si mijlocii, care fara aportul acestuia nu ar fi avut niciodata posibilitatea de a se adresa unor clienti la scara mondiala. ... Aceasta retea face legatura intre angajatii unei organizatii, clienti, furnizori si alti parteneri de afaceri.
sa oferim servicii cat mai profesionale la costuri cat mai reduse , sa devenim nu un furnizor de servicii , ci un partener pentru viitori nostri clienti , iar pentru actualii clienti , sa ne pastram acest statut si pe viitor.5.
Daca cineva trage un scaun la alta masa, ceilalti clienti care doresc sa serveasca masa stau in picioare si asteapta la rand la scaune", a declarat Misirgic.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Basescu a remarcat faptul ca Guvernul dovedette un "apetit" pentru a trimite oameni incompetenti si clienti politici pentru a fi consuli.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti.
Legea referitoare la creditul pentru consum, gandita de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) in colaborare cu BNR, stabileste mai multe drepturi si obligatii pentru creditori si pentru clienti, in functie de natura creditelor de consum pe care le reglementeaza.
Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie. Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
Dovedind o atitudine dispretuitoare nu numai fata de reprezentantii presei, dar si fata de proprii sai clienti, managerul de la TSI abia a catadicsit sa se uite pe acceptul scris al asiguratorului in care acesta confirma plata prestatiilor efectuate de angajatii service-ului Renault.
google-analytics.com